Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Δες το και εσυ.


Ξυπνας το πρωι,πιανεις γρηγορα τα μαλλια σου πανω σε εναν ψηλο κοτσο περιεργα  και πας στο μπανιο.Εκει ερχεσαι σε επαφη με τον εαυτο σου..με ενα ιδιο εγω αλλα το νιωθεις ξενο.Ειναι ο καθρευτης εκει να σου γεννα εντυπωσεις που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα.
Νιωθεις περιεργα..νιωθεις ομορφη αλλα κατι σε χαλαει...το βλεπεις.Οταν εισαι στον συγκεκριμενο καθρευτη σ'αρεσεις,οταν πας σε αλλους τι γινεται?
Θυμασαι παλια ειχες πολυ αυτοπεποιθηση και σου την 'επεφταν' καθε φορα που εβγαινες.Και τωρα σκεφτεσαι σου την 'πεφτουν' και οχι λιγοι αλλα κατι εχει αλλαξει με το μεσα σου.
Γιατι νιωθεις μουντη?Εκει ερχομαι εγω για να σου δωσω λιγο να καταλαβεις.
Δεν θα σε πω χαζη ασχετως που εισαι.
Δες το καθαρα..εισαι πανεμορφη.Εισαι ψηλη με υπεροχο  γυμνασμενο αλλα και με καμπυλες σωμα που πολλες θα ηθελαν και στο λενε καθημερινα,εχεις υπεροχο στυλ και βγαζεις κατι αυθεντικο εξω στον κοσμο που σε κοιταει.Εισαι ανθρωπος του ωραιου.Εχεις ομορφα μελοπρασινα εκφραστικα ματια,καλοσχηματισμενα και ζουμερα χειλη,υπεροχα μακρια μαλλια.Λεπτα δαχτυλα,γυναικεια.Εχεις μια λεπτομερεια στο προσωπο που σε κανει ξεχωριστη,ξερεις εσυ.
Γελας συχνα και ξερω πως δεν σ'αρεσει το χαμογελο σου αλλα και μονο που σε ακουν να γελας τους φτιαχνεις την διαθεση.Εχεις σεξυ βλεμμα πολλα υποσχομενο.Ο τροπος που περπατας τους δειχνει οτι εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου,αποφασιστηκη και δυναμικη αλλα και σκληρη.
Ξερεις οτι μπορεις να κερδισεις καποιον...απλα το ξερεις ακομα και αν οι ελπιδες σου ωρες ωρες σε εγκαταλειπουν.Εισαι σοβαρη εκει που πρεπει και εκει που δεν πρεπει να εισαι σοβαρη δινεις τον καλυτερο σου εαυτο.Θα ελεγα πως η αυρα σου παγιδευει.
''Εισαι πανεμορφη..τι αλλο να σε νοιαξει..ο κοσμος βλεπει..δεν νιωθει..ενταξει?''.Ξερω πως σε νοιαζουν πολλα και οχι μονο η ομορφια σου,αλλα ολα τ αλλα τα εχεις και το ξερεις.Φτανει να μαθεις οτι εισαι και πολυ ομορφη επισης και αυτο που θες,αυτον που θες μπορεις να τον εχεις.Αν δεν τον αποκτισεις οχι δεν ησουν και καλα αρκετα ασχημη για αυτον..απλα δεν εκατσε..στην τελικη ξερεις οτι δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους.Πραγματικα,νιωσε σιγουρη μεσα απο το ομορφο σεξυ περπατημα σου και το βλεμμα σου και θα καταλαβεις τι περνας στους αλλους.Μονο οταν νιωθεις εσυ ομορφα με τον ευατο σου και οι αλλοι το καταλαβαινουν.Η λεγομενη αυρα.Η δικια σου αραγε τι χρωμα να εχει...χμμ..νομιζω γκριζομπορντω.Ειναι αυτο που εκπεμπεις στους αλλους.Εισαι υπεροχη..απλα πιστεψε το και ολα θα πανε καλα.
Και μην σε ακουσω ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ πως εισαι λιγη,ή ασχημη για τον ταδε και αλλες τετοιες βλακειες.
Στο γραφω αυτο αν ποτε θυμηθεις οτι το εχω γραψεις να το διαβαζεις για να νιωθεις οπως κανονικα
πρεπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου