Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μην ξεχασεις.

Τι ομορφο που ειναι να ξυπνας.Ακομη πιο ομορφο να κοιμασαι...γιατι εκει το ασυνειδητο εργαζεται για 'σενα...το μυαλο φτιαχνει ομορφες εικονες που απο μεσα τους ξετυλιγονται χρωματα,εντασεις,καταστασεις που θες να ζησεις τοσο πολυ. [δεν ειναι παντα ομορφες φυσικα..πρεπει να υπαρχει αρμονια ΑΚΟΜΗ και στα ονειρα]
Νιωθεις σαν να αγγιζεις καθε πραγματικοτητα στο ψευτικισμο του ονειρου..σαν να ζεις το καθετι στα αληθεια.Νιωθεις τα αγγιγματα,τα συναισθηματα.
Φως.Επειτα ερχεται το φως.
Καταλαβαινεις πως...ξερεις..''ονειρο ητανε''...και ετσι ενα τσιμπημα της μιζεριας σε ξυπνα και επανερχεσαι στον κοσμο που ξερεις πως δεν ειναι οπως εκεινος του ονειρο.''CARPE DIEM'',''Aδραξε τη μερα σου..κανε την να μοιαζει με του ονειρου σου''.Μα σοβαρα..η προσπαθεια μετραει,δεν αντιλεγω..αλλα οταν εχεις να κανεις με την ανθρωπινη υποσταση..ΞΕΡΕΙΣ...δεν ειναι και τοσο ευκολο.
Ευχαριστω την ανεπτυγμενη μου προ-διαισθηση αλλα ναι...μερικες φορες με εκπληζουν οι συμπεριφορες τους..δεν μπορεις παντα να πεφτεις μεσα οταν εχεις να κανεις με ανθρωπινες ψυχες.
Τι λεγαμε...ναι..για ονειρα.Ακομη και το να ονειρευεσαι ξυπνιος ειναι πανεμορφο.Το να σου μενει παντα η ελπιδα για το μελλον,για τις επιδιωξεις και τις προσδοκιες σου.Θετεις αυτοματα εναν στοχο στο μυαλο σου και προσπαθεις...δεν γαμιεται και αν δεν το πετυχεις..απλως θα νιωθεις πιο..ολοκληρωμενος..ναι ολοκληρωμενος αν το πετυχεις.
Ολοι εχουμε ονειρα...κρυφα.φανερα,ενδομυχα...ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Προσπαθησε να  μην τα χασεις,να τα κυνηγήσεις γιατι μπορει να σου θυμισουν κατι απο 'σενα αν σε χασεις καπου..καποτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου