Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αυτος και εσυ.

Σε βλεπει απο μακρια και τρεχεις στην αγκαλια του..ειναι λιγο πιο ψηλος απο 'σενα..σε αγκαλιαζει και κλεινεις τα ματια σου οχι σαν καλη ηθοποιος,νιωθεις την θερμη της αγκαλιας του.Σε φιλαει στο μετωπο και το προσωπο σου σκιζει ενα πλατυ χαμογελο..ολο ευτυχια.
Χαμογελαει...βλεπεις τι ομορφος που γινεται οταν χαμογελαει και σαγηνευει ο,τι κινειται,καθε κυτταρο σου...σε κανει να χαμογελας και μενει αποσβολωμένος οποτε το κανεις..και δεν ειναι οτι εχεις δα και το πιο ωραιο χαμογελο αλλα αυτος κολλαει,σε θαυμαζει,κλεβει καθε εικονα σου να την θυμαται μετα.
Βαζει τις παλαμες του στα παγωμενα μαγουλα σου,προσπερναει την κουκουλα του φουτερ σου και σκυβει ελαχιστα να σου δωσει ενα φιλι να σε ζεστανει.Εχεις το κορμι του να σε ζεσταινει ομορφα και  ακομη και να χιονιζε δεν σε νοιαζει γιατι κατι θα βρισκες να κανεις για να ζεσταθεις...αφου..διαολε...εισαι μαζι του.
Πας να του μιλησεις...εχει καταλαβει ηδη που θα καταληξεις.
Πας να τον φιλησεις και σε κανει καθε φορα να τον ερωτευεσαι.
Μαλωνεται,του φωναζεις..μα πως μπορεις να του φωναξεις οταν ξερεις πως αυτος καθεται και σε ακουει και ζυγιζει καθετι που του λες?δεν σε γραφει...ειναι εκει.
Πας σπιτι του...ειναι κομματια απο το διαβασμα και ειναι μισοξαπλωμενος..πας και ξαπλωνεις διπλα του,τον αγκαλιαζεις οσο πιο ηρεμα και στοργικα μπορεις και εκεινος αντιλαμβανεται την παρουσια σου και σε παιρνει μια αγκαλια...
Ειναι διακριτικος μα συναμα καυστικος.
Ειναι σεξυ και παραλληλα συνεσταλμενος.
Εχει τα περισσοτερα απο οσα θες.
Εχεις τα περισσοτερα απο οσα θελει.
Εσυ και αυτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου