Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Γινε παλι.

Λοιπον..μερικες φορες νιωθω την τρελα των ανθρωπων,την μοναξια τους.
Μερικες φορες πιανω  ενα ατομο να με παρακολουθει..φοβαμαι η αληθεια ειναι..φοβαμαι για μονο εναν λογο...οτι με τρομαζει η τοση περιεργεια..με ενοχλει η τοση περιεργεια.Οπως και το να ξερουν οι αλλοι πολλα για μενα..και αυτο με νευριαζει..δεν θελω..παντα καραταω πολλα πραγματα για 'μενα..και τωρα τελευταια λεω αρκετα και με εκνευριζω...οσον καιρο δεν ελεγα δεν ενιωθα αυτο το βαρος του ''θα με προδωσει''..οχι δεν ειναι οτι το φοβαμαι απλα το περιμενω..παντα με απογοητευουν οι ανθρωποι και με τα μυστικα και ενδομυχες σκεψεις μου δεν θελω να μπλεκεται κανεις..ο μονος που δεν θα τα μεταφερει θα μπορουσα να ειμαι εγω..ο ιδιος μου ο εαυτος..για αυτο πιστευω πρεπει να παρω αυτο πισω..δηλαδη να γινω οπως παλια που δεν πολυαελεγα πολλα για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο..να λεω μονο πραγματα που δεν τα θεωρω πολυ σημαντικα...οποτε το υποσχομαι στον εαυτο μου...τιποτα παραπανω στους αλλους..κυριως αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και να πω κατι ομορφο που μπορει να μου συνεβηκε θα παει σκατα γιατι δεν χαιρονται ολοι με την χαρα σου..δεν ειναι ολοι αυθεντικοι ανθρωποι.,δεν ειναι παντα αυτο που θελουμε και εχουμε αναγκη.
Επισης νιωθω τοσο ξενη πλεον..θελω να πω...νιωθω περιεργα...δεν μπορω να το εξηγησω..οταν θα βρω τον καταλληλο τροπο θα το εκφρασω και σε 'σας.


2 σχόλια:

  1. σε καταλαβαινω φουλ. ακριβως αυτο εδω και καιρο:)
    αρχικα κανεις το λαθος και λες πραγματα, που στην τελικη επρεπε να κρατησεις οπως εκανες τοσο καιρο. πρεπει να λες λιγα και σε ανθρωπους , που ξερεις καλα. οσο για το ξενη...δεν χρειαζεται να βρεις ξεχωριστα λογια, σε νιωθω! υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαιρομαι που καταλαβαινεις..πραγματικα ναι εδω και 2-3 χρονια ημουν πολυ προσεκτικη...τωρα ομως κατι αλλαξε και το φοβαμαι οτι κατι θα γινει και θα την φαω παλι..
    Πφ...θα περασει..σωστα?αυτο που ειπες πρεπει να κανω και να κανεις..να 'σαι καλα (=

    ΑπάντησηΔιαγραφή