Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Λιγος χρονος.

Νιωθω πληγωμενη,ευαλωτη,γυμνη και κουρασμενη.
Δεν ξερω τι με κουρασε απο ολα πιο πολυ....οι αλλοι ή εγω?
Κουραστηκα να ερχονται στην ζωη μου οι λαθος ανθρωποι και εγω να τους επιλεγω για δικους μου...κουραστηκα καποιες φορες να μην αφηνομαι και αλλες να γκρεμιζω τοιχους προστασιας χωρις να το αξιζουν.Κουραστηκα να στεναχωριεμαι και να εχω αγχος για τον καθε νεο μαλακα.Νιωθω πληγωμενη οταν παιζουν,οταν θελουν κατι συγκεκριμενο ενω εγω ειμαι και αξιζω και πολλα περισσοτερα απο αυτο που θελουν...νιωθω γυμνη που εκφραζω συναισθηματα ή που κανω ονειρα και μετα γκρεμιζονται..νιωθω ευαλωτη.
Κουραστηκα.Απλως για λιγο καιρο δεν θελω κανεναν γκομενο διπλα μου...αν εννοω δεν αξιζει και δεν ειναι αυτο που θελω καλυτερα να μεινει μακρια..και αν κατι ιεναι και αξιζει θα δεχθει και θα πολεμησει την αρνηση μου.Απλως φταιω...δεν γινεται...θελω να πω..ναι οκ εκανα επιλογες αλλα βιαζομουν,ενθουσιαζομουν αλλα εκεινα τα ατομα δεν αξιζαν.
Ο,τι ειναι να γινει θα γινει..και περιμενα καιρο την αναγκη μου για μοναξια...γιατι εδω που τα λεμε ειναι γααματο να περνας χρονο με τον εαυτο σου,την παρεα σου...εχω χρονο να με καταλαβω,να φλερταρω στο φλου και να περασω καλα.

2 σχόλια:

  1. που και που χρειάζεται να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας :) να μένουμε μόνοι για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά απ' τους ανθρώπους γύρω μας :)
    μν επιτρέπεις σε κανέναν να σε ρίχνει. οι λάθος άνθρωποι θα φεύγουν και θα έρχονται πάντα κι άλλοι. κάποια στιγμή όμως, βρισκεις το σώστο και τότε καταλαβαίνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή