Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

When you will feel alone..

.

Καταρχην...επιβεβαιωνομαι συνεχως οτι δεν πρεπει να εμπιστευομαι ευκολα τους ανθρωπους..βασικα
εδω και 2 χρονια το αποφευγω και καλα κανω μου φαινεται.
Δεν ξερω..ειναι σαν να τ χεις βαλει σκοπο της ζωης σου να μου δειξεις..βασικα να ΜΑΣ..οτι δεν κανεις εσυ για φιλιες.Κανεις μαλακιες,μαλακιες,μαλακιες.Και εχω ξενερωσει μαζι σου...δεν μπορω να υποκρινομαι δεν εχω μαθει ετσι..τελος παντων...μονη σου θα μεινεις και το ξερεις..αλλα keep goin' μεχρι την καταστροφη σου για να μαθεις.
Ισως πρεπει να γνωρισεις καποιον με τον ιδιο  bitch χαρακτηρα σου.Εισαι τρομερα ανασφαλεις σε σημειο αηδιας.Ειμαι και γω..ναι το ξερω...αλλα πραγματικα με κουραζεις οταν λες για γκομενους που σε κοιτανε απλα ή βγαζεις κοπελες λεσβιες επειδη σε ειδαν βιαστηκα.ΧΑΛΑΡΩΣΕ.
Εχεις κανει πολλα στην παρεα...και σου εχω εξηγησει οτι δεν φταις μονο εσυ αλλα φταινε και οι δυο πλευρες..δεν λες να καταλαβεις.Ποτε δεν προσπαθεις γαμωτο σου να καταλαβεις.Παντα το δικο σου βιολι.
Ξερω πως σε εμενα δεν εχεις κανει πολλα οσα στην υπολοιπη παρεα αλλα ξερω οτικαποια στιγμη με σενα θα ερθει και η σειρα μου.
Ποτε με πηρες τελευταια φορα?ποτε μου εστειλες  μηνυμα που αν δε σου εστελνα εγω εσυ τιποτα?τωρα επειδη σε αφησανε ολες με θυμηθηκες?ε παρε τον... και τρεχα.
Μαλακας ειμαι?!.
Στην ουσια οποτε εχω κατσει να ασχοληθω και να σου πω τι πιστευω κλεινεις τα αυτια σου..δυστυχως εισαι απο τα ατομα π δεν θελεις να ακους αληθειες παρα μονο να ζεις στην ουτοπια σου.
Θα διαλυθει αυτος ο κοσμος οταν μεινεις μονη σου..το ξερεις?
Καταλαβαινω πως τωρα που τ διαβαζεις δεν σου εχω δωσει να κταλαβεις τι παιζεται με την τυπισσα...απλα δεν..
με εκνευριζει πλεον.Attention whore στο φουλ.
Μαλλον πρεπει να σταματησω να το γραfω γιαti δεν πρεπει...
Τελος παντων..

2 σχόλια:

  1. αστην..θα καταληξει μονη της και τοτε θα δει τι χανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω πραγματικα βαρεθει να της μιλαω..πφφ...ακριβως αυτο.
    Ευχαριστω π απαντησες (=

    ΑπάντησηΔιαγραφή